El PSUC Viu cel·lebra la condemna de Nacions Unides al bloqueig dels EUA sobre Cuba.

miércoles, 9 de noviembre de 2011

La Assamblea General de les Nacions Unides ha tornat a condemnar per vigèsima vegada el bloqueig dels Estats Units sobre Cuba.

EL PSUC viu cel·lebrem aquesta resolució votada per 186 països, només amb els vots en contra de Estats Units i el seu ferm aliat, Israel. El PSUC viu reafirma la seva solidaritat amb el poble cubà que porta patint aquest infame bloqueig desde 1962.

El comunistes del PSUC Viu mantenim el nostre compromís de lluita per fer front a totes les hostilitats contra el poble cubà com és aquest bloqueig o la Posició Comú de la UE, que suposa l'únic tracte d'excepcionalitat de la UE cap a un país sobirà.

Una vegada més volem expressar la nostra solidaritat amb el cinc cubans presos als EUA. El cinc herois porten 13 anys a presons dels Estats Units acusats de conspiració sense que la fiscalia nord-americana presentés proves concloents. Ens preocupa en especial la situació de René González, ja que els Estats Units no li permeten tornar a Cuba, posant en perill la seva integritat física.

El nostre butlletí electrònic

Uneix-te al PSUC